CHRISTA

BD1778B4-C504-485A-94D9-213DE27D3F7E_edi

CHRISTA ROPPONEN

 

Christa on 22 vuotias Sammattilaislähtöinen taiteilija ja tanssin ammattilainen. Hän valmistui Tampereen konservatorion kolmivuotisesta tanssijan ammatillisesta koulutuksesta 2018. Esiintymiskokemusta on lukuisista näytöksistä ja tapahtumista, yökerhoista ja festareilta ympäri Suomea useiden dj:en kanssa esiintyen. Erilaisista tanssi- ja video proggiksista, nykytanssiteoksista ja tanssiteatterista sekä kisalavoilta Suomessa ja ulkomailla. Christa on monipuolinen tanssija ja hänellä on yli kahdeksan vuoden kokemus tanssin opettamisesta lapsille ja nuorille, useiden lajien innostavista viikkotunneista kilparyhmien tavoitteelliseen valmentamiseen MM-tasolle saakka.

 

Kisakoreografi-meriitteihin kuuluu mm. FDO:n kilpailuissa Lasten Performing Arts Suomenmestaruus duo 2018, sekä IDO:n MM-kilpailuissa Puolassa jazz tanssin semifinaaliin yltänyt lasten soolo 2019. Näiden lisäksi Christa on valmentanut nyt omia kilpa/ek ryhmiä Lohjalla, jonka tanssijat ovat menestyneet hänen koreografioillaan useissa kilpailuissa Suomessa, kaikki kirkkaimmille mitaleille asti. 

 

Christa kehittää itseään jatkuvasti eteenpäin tanssijana. Hän käy aktiivisesti eri lajien, useiden suomalaisten ja kansainvälisten opettajien tunneilla. Christa haluaa jakaa tietoja ja taitoja, sekä omia oivalluksia tanssista ja liikkeestä eteenpäin myös kotipaikkakunnallaan. Hän haluaa innostaa lapsia ja nuoria myös tavoitteelliseen tanssin harrastamiseen, luoda yhteisöä ja mahdollistaa upeita kokemuksia tanssin parissa ja haastaa oppilaitaan kehittymään. 

 

Opettajana Christa on kaverillinen ja rento, sekä tarkka ja kannustava. Christalle on tärkeää saada oppilaat uskomaan itseensä ja ylittämään itsensä turvallisessa ympäristössä. Tanssimisessa tärkeintä on sen tuoma ilo, ystävät ja yhteiset hetket! 

Christan tunnit:

  • Modern 

  • Contemporary 

  • Jumps & turns 

  • Commercial 

  • Performing arts EK

IMG_6048_edited.jpg
C0AA8D35-4CAB-44DA-AC6C-B5E0CBB0BC38_edi
ToeStar%20Christa%20fb_edited.jpg