NENNA

Tanssikoulu ToeStar Nenna Uittamo

Nenna "Nepa" Uittamo

Nepa on tanssinut Tanssikoulu ToeStarissa sen alusta asti syksystä 2013. Kesästä 2014 asti hän on ollut mukana Tanssiteatteri-koulutusohjelmassa, mikä on pitänyt sisällään laaja-alaista tanssin opiskelua, esiintymisiä teatteriproduktiossa sekä useissa tapahtumissa ja kilpailuissa.

ToeStarin kasvatti on ollut rautainen ja kultaakin arvokkaampi sijaisopettaja ToeStarilla, syksyllä 2016 Nepa aloittaa omat nyky-, show- ja katutanssin alkeisryhmät.

"Opetuksessa haluan korostaa sitä, ettei ole vain yhtä oikeaa tapaa tanssia, vaan tapoja on yhtä monta kuin tanssijoitakin – mikään tapa ei ole väärä. Sen tajuaminen on avannut mulle itselleni uusia näkökulmia ja haluaisin, et mun oppilaani kokisivat sen myös. Mulle tärkeimpänä asiana tanssi merkitsee vapautta tehdä just sitä mitä milloinkin haluan. Opettajana mulle tärkeää on se, että tunneilla kaikilla on kivaa ja tehtäis sarjoja ja juttuja, joita kaikki tykkäisi tehdä. Haluan myös antaa mun oppilaiden vaikuttaa tuntien sisältöön, ehdotuksia musiikista lähtien saa aina kertoa! Tykkään yhdistää katutanssia nykäriin ja showtanssia katutanssiin ja se varmasti näkyy mun tunneilla."