top of page

SHOWRYHMÄ - Savage Sisters

00_DSC0616.jpeg

Me halutaan just sut yli 16-vuotias aikuisten showryhmään, ryhmä mm. esiintyy ja tekee videoprojekteja. 

Rouheaa menoa täydellä energialla! Tässä ryhmässä näkyy vaikutteet dancehallista, katutansseista ja kaupallisesta commercial tyylistä showelementteineen. Tyyliä tärkeämpää on kova asenne ja esiintymisen taito, joka näkyy näyttämöltä kauas. Tanssitausta ei tarvitse olla pitkä, kunhan sinulla on tahto sitoutua ryhmään, esiintymisen ilo ja täysiä tekemisen meininki. Se, mitä haluamme ryhmään lähtevältä on ilo ja intohimo tanssiin, joka näkyy tekemisessä kilometrien päähän.

KOETANSSI sunnuntaina 11.8.2024 Klo 18.00

Oletko sinä mahdollisesti tuleva tanssiryhmän tanssija? Ryhmässä on muutama paikka, johon haemme uusia tanssijoita syksyllä alkaviin treeneihin. Kauden 2024-2025 treenit alkavat sunnuntaina 18.8.2024 klo 16.00.

Koetanssitilaisuudessa tanssimme lyhyen koreografian, jossa myös ryhmäläisiä mukana. Pääpaino on esiintymisessä ja heittäytymiskyvyssä, ei siinä että koreografia onnistuu täydellisesti, joten rennoin mielin.

Suosituksena on, että tanssija osallistuu ryhmän omien treenien lisäksi ainakin 1 x viikossa jollekin muulle tanssitekniselle tunnille. Tutustu lukujärjestykseen täältä.

Showryhmässä painotus on shown tekemisessä, ilmaisussa, muodostelmissa ja koko esityskokonaisuudessa.

Ryhmää ohjaa: Paula

________________________________________

ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄN:

Laura Hannus 0405703559, tai

tanssiteatteri.toestar@gmail.com 

Laita viestiin otsikoksi: ToeStar showryhmä 2024-2025

Hae rohkeasti mukaan!

Kuvat: Markus Lohi

DSC_1926.jpeg
DSC_1969.jpeg
bottom of page